Aktualizace často kladených otázek k šablonám a prezentace projektu SRP na novém webu. To jsou dvě hlavní novinky z červencového života projektu. Přečtěte si více!  

Lidé, kteří se v Praze i regionech zabývají místním akčním plánováním, ocenili nově zveřejněné odpovědi na často kladené dotazy k šablonám. Odborníci projektu odpověděli poslední červencový týden na dotazy související s financováním oprav školních pomůcek, možností převedení finančních prostředků z účtu na účet či mzdovými nároky účastníka DVPP.

Národní institut pro další vzdělávání začal v minulé době testovat nový web. Ten si můžete prohlédnout tak, že kliknete na oranžové políčko „VYZKOUŠET NOVÝ WEB“ v pravé části obrazovky stávající internetové stránky.

PR pracovníci projektu veškerý obsah stávajícího webu, samozřejmě včetně znalostní databáze, převedli na nový web. Došlo k důkladné kontrole i změně způsobu, kterým se uživatelé na webu orientují. Místo „stromové“ struktury lze získat požadované informace po kliknutí na dlaždice.

Případné připomínky i dotazy neváhejte zaslat na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..