Ve čtvrtek 27. 2. 2020 proběhne v rámci projektu Propojování formálního a neformálního vzdělávání včetně zájmového (FNV), jehož realizátorem je Národní pedagogický institut České republiky, kulatý stůl na téma Přínosy propojování formálního a neformálního vzdělávání. Cílem kulatého stolu je podpořit diskuzi o přínosech propojování formálního (FV) a neformálního vzdělávání (NFV) a zprostředkovat pohled cílové skupiny, která problematiku pilotuje v praxi (prostřednictvím ověřování vzdělávacích programů pro děti a žáky, které vznikají ve spolupráci pedagogů a pracovníků neformálního vzdělávání).

V rámci kulatého stolu budu diskutovány 1) zkušenosti s dosavadní spoluprací obou vzdělávacích oblastí, 2) možnosti, přínosy a překážky jejich propojování, 3) možné kompetence, které děti a žáci získávají prostřednictvím NFV a které lze využít při výuce, 4)  využití profesních kvalifikací z oblasti neformální výchovy a vzdělávání v Národní soustavě kvalifikací.  

Datum a místo konání:

Kdy: 27. února 2020 od 13.00 do 15.00 (registrace účastníků bude probíhat od 12.40)

Kde: Zasedací místnost v 5. patře budovy C, NPI ČR (Senovážné nám. 25, 110 00 Praha 1)

Kontakt: Kamila Žárská, projektová manažerka projektu FNV, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.